Blog

V súčasnej dobe sa stále viac športovcov obracia k doplnkom výživy, aby dosiahli maximálnu výkonnosť a regeneráciu. Pozrieme sa na 5 overených doplnkov výživy pre športovcov, ktoré fungujú.
Posilňovanie a budovanie svalovej hmoty nie je len o zdvíhaní ťažkých váh a nekonečných hodinách v posilňovni. Ak patríte medzi tých, ktorí napriek pravidelnému tréningu nevidia nárast svalovej hmoty, tento článok vám môže pomôcť zistiť, kde robíte chybu.
S pribúdajúcim vekom sa mnohí z nás zamýšľajú, ako si zachovať vitalitu a energiu. Pre starších športovcov je dôležité nielen pravidelne cvičiť, ale aj dodržiavať zdravý životný štýl. V tomto článku sa pozrieme na niektoré tipy a triky, ktoré môžu podporiť zdravie a dlhovekosť.
Bulking - pre mnoho žien môže byť tento pojem stále neznámy alebo desivý, no v skutočnosti je to skvelá metóda na dosiahnutie silovejších a svalnatých tvarov.
Ako všetci vieme, udržiavanie správnej hydratácie je kľúčové pre naše zdravie a pohodu, najmä počas horúcich letných mesiacov. Predstavíme si 9 super jednoduchých receptov na letný drink pre športovcov, ktoré vám pomôžu udržať optimálnu hydratáciu a zlepšiť váš športový výkon.
V oblasti športu sa hovorí, že výživa je základom pre maximálny výkon. Nie je to len o tom, čo jeme, ale aj kedy a ako.
Pre športovcov je dôležité mať vyváženú stravu, ktorá dodáva energiu a podporuje výkon. Ukážeme si pár tipov na stravovanie pre športovcov na cestách, aby ste si udržali energiu a vitalitu.
Pozrieme sa na dôležitosť železa počas letných mesiacov a aké typy doplnkov vám môžu pomôcť zostať v top forme.
Leto pre mnohých z nás to znamená viac času stráveného na pláži a menej vo fitku. Ako ale udržať svoje telo vo forme počas leta?